Med Ansiktskonturering lyfts och återskapas volym på ett naturligt och diskret sätt. Det är naturligt att ansiktets volym minskar och sjunker nedåt med åren och kan ge en föråldrad uttryck. Maryam Pairovan (tandläkare) har 15 års erfarenhet av skulpterering av ansiktets fyllighet och volym för ett yngre och friskare utseende.

Du kan enkelt under en session, utan någon kirurgi, få ett snyggt och snabbt resultat.

Ansyktskonturering med filler innehåller 4ml filler samt 3 områden botox. Populära användningsområden är : 1ml filler för att tabort mörka ringar/ fett kuddar under ögonen. 1ml filler för Nasobialaveck (skratt rynkan mellan näsa och munnen).1ml filler i kinderna för att öka volymförlusten. 1ml filler i kindbenet för ett diskret lyft. Man kan ändra användningsområdet beroende på vad DU förväntar dig av resultatet.

Maryam utför alltid en gratis konsultation för att säkerställa din bästa tänkbara upplevelsen och en behandling som överträffar dina förväntningar. Du får information, möjlighet att fråga samt diskutera dina önskemål.

Då huden som behandlas är mycket känslig, är det bra att komma ihåg att ansiktskonturering ofta ger blåmärken och svullnad ett par dagar efter behandling ,

Hos oss kostar Full ansiktskonturering 14000kr.

För svar på frågor, samt tidbokning var vänlig och kontakta oss med email.