UTFYLLNING MED DERMAL FILLER


Vi erbjuder fillers med hyaluronsyra som kan definiera ansiktskonturerna, fördela volymerna i ansiktet och behandla rynkor. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym.Fillers slätar ut. 
Hyaluronsyra kan släta ut tunna linjer och ansiktsveck samt göra läpparna fylligare. Det kan användas till allt från att minska rökrynkor, kråksparkar, bekymmersrynkor och skrattrynkor till att förstora läpparna. Medlet injiceras i och under huden i små mängder med en mycket tunn nål.

Olika sammansättningar
Patienter som har mycket tunn hud behöver en annorlunda behandling jämfört med de med tjockare hud. Olika sammansättningar möjliggör att man kan:
Släta ut rynkor mellan näsan och mungiporna samt runt läpparna.
Verka på de synligaste vecken och linjerna och förbättrar ansiktets konturer.
Behandla munområdet. Öka läppvolym, behandla medeldjupa till djupa rynkor samt definiera läppkonturer.
Återställa ansiktsvolym (kindben, kinder och haka).

Tas upp av huden
När hyaluronsyra injiceras tas den initialt upp av huden, De estetiska effekterna går dock tillbaka efter en tid. Hur lång tid varierar bland annat beroende på ålder, hudtyp, livsstil och var injektionerna har gjorts. För maximal effekt bör du behandla dig kontinuerligt, gärna ett par gånger per år. 

Behöver man bedövning?
För behandling av rynkor behövs i allmänhet ingen bedövning. Vid injektion för läppförstoring eller för skulptering av ansiktet och ansiktskonturen används en grövre nål och därmed också regelmässigt bedövning.

Efter fillersbehandlingen
Behandlingsrelaterade reaktioner såsom svullnad, rodnad, smärta, klåda och ömhet är vanliga. De försvinner av sig själva inom någon eller några dagar efter injektion i huden och inom en vecka efter injektion i läppar.
Allergiska reaktioner är mycket ovanliga men kan förekomma i sällsynta fall. Ett fåtal patienter har också reagerat med lokala reaktioner men för de allra flesta förekommer inga reaktioner förutom de som uppträder i direkt anslutning till behandlingen.
Var försiktig med huden i början
De närmaste timmarna efter behandling bör man undvika att beröra det behandlade området. Därefter kan området tvättas med tvål och vatten. En lätt make up kan läggas.

Med fillers kan Maryam: Släta ut rynkor, synliga veck och linjer, Öka och förändra läppvolymen, Förbättra ansiktets konturer
Återställa ansiktsvolym (kindben, kinder och haka). Maryam erbjuder därmed fillersbehandlingar för alla vanliga indikationer t.ex. läppar, kindbensförstoring, glabella (mellan ögonen), marionettlinjer, rökrynkor (överläppen), mörka ringar under ögonen, hals, Nefertiti konturering, hak förstoring och nasolabiala veck. 

Dina behandlingar dokumenteras med bilder samt i journal.
 
Pris varierar beroende på mängden produkt som behövs för att nå ett optimalt resultat.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

  • För att få genomföra behandlingen måste du vara 18år
  • Du får inte vara gravid eller ammande
  • Inte vara allergisk mot Hyaluronsyra
  • Du får inte ha någon pågående infektion i kroppen
  • Behandlingen är inte permanent utan behöver upprepas efter 6-12 månader för att bibehålla resultat

BEHANDLING MED FILLERS

När du kommer till Dental & Aesthetics, börjar vi alltid med att gå igenom dina önskemål, vad du förväntar dig av behandlingen och självklart svarar vi på dina frågor. Därefter kan vi ge svar på om de är möjliga och vad som är bäst för just dig.

Innan vi påbörjar behandlingen markerar vi injektionspunkterna noga, – och om man önskar finns det både tandläkar-bedövning och bedövningssalva som stryks på punkterna. Det kan kännas att det sticker till men mer än så brukar inte våra kunder reagera.

Efter behandlingen får du ett omedelbart resultat men kan man få en liten svullnad i området och även små stickmärken som lägger sig efter ett par dagar.
Du ska undvika att röra på området där behandlingen har utförts och även hålla dig borta från fysisk aktivitet, solning och bastubad under det första dygnet.

Vi som utför behandlingen är legitimerade och har vidareutbildning med certifieringar inom ramen för estetiska injektioner. Vi journalför alla våra behandlingar. Kunskapen är gedigen och vi arbetar endast med de främsta märkena på den svenska marknaden.

Teosyal PURESENSE och Juvederm Ultra serier, samt Princess, erbjuder behandling med minimal smärta pga att smärtstillande medlet Lidocain som finns i sprutan. Behandlingen sker med trubbig kanyl och inte med skärande nål då blåmärke, rodnad och svullnad minskas avsevärt.

Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att boka en tid för gratis konsultation gällande din behandling.


________________________________________________